UX design kurzus

UX design kurzus

Szombaton, November 24-én 11 órakor kezdetét veszi egy majd három hónapon keresztül tartó felnőttképzés a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemen. A UX design kurzus első napja ingyenes. Megismerkedhetnek a téma fontosságával és a részletesen programmal valamint az oktatókkal. A képzést Vass Sándor (head of design, Liligo.com, Budapest) és Ercsei Zsolt (senior UX designer, Qubiz, Nagyvárad) állította össze, meghívott oktatóként Mózer Bence (UX kutató, UX studio, Budapest) színesíti a palettát.

A KÉPZÉSRŐL: UX DESIGN

(User eXperience design) grafikai tervezéshez (is) köthető folyamatosan fejlődő sikerszakma, ami a “felhasználót” előtérbe helyező tervezéssel foglalkozik. Érintjük az összes kapcsolódó területet mint: UI Design, Digital Product Design (DPD), UX Research, design-thinking, wireframe, usability tesztelés, ergonómia, prototípus készítés stb.

10 hétvégén, projekt alapú gyakorlati és elméleti képzésünkön, önállóan vagy kiscsoportokban dolgozhatsz egy mobil applikáció tervezésén. A tervezés a Design Thinking folyamatra épül, az ötleteléstől a működő prototípusig. Zárásul személyes prezentációkkal mutatjuk be a folyamatot és az eredményt.

NEKED SZÓL, HA…

embereknek tervezel grafikát (vagy bármilyen terméket) és szeretnél sikereket elérni a digitális világban is

szeretnél a legjobb nemzetközi ügynökségek és startupok közelébe kerülni, kompetens fizetésért

ha az ügyfél vagy a főnököd mondja meg, hogy milyen színeket, formákat használj

ha a szoftver- és webdesign világában régóta benne vagy és szükséged van egy kis megújulásra

ha még nem alkalmazod ezeket a fura kifejezéseket a munkád során: design system, ui pattern, reszponzív design, perszóna, usability test, user story, információs architektúra.

NEM NEKED SZÓL HA...

programozó vagy kutató tanfolyamot keresel

nem dolgoztál még grafikus tervező-programokkal

nem tudod, mi a különbség pixel és vektor között.

A kurzus díja:

PKE hallgatóknak 200 Euró

Külsősöknek 400 Euró

(Lehetőség van részletfizetésre is)

Jelentkezni a Nagyváradi PKE Művészeti Tanszék titkárságán lehet.

Városháza utca 27.

mt@partium.ro

1 napja

László Hajnalka egyéni kiállítása

László Hajnalka egyéni kiállítása

A kolozsvári Korunk Stúdiógalériában nyílik 2018.11.30-án László Hajnalka, a PKE Képzőművészeti szak volt diákjának egyéni kiállítása.

Gratulálunk.

4 napja

Brian Flinn amerikai művész egyéni kiállítása a PKE-n

Brian Flinn amerikai művész egyéni kiállítása a PKE-n

2018. november 21.-én, szerdán 18 órától a PKE előterében (Primariei 27. szám)

6 napja

Ecuadori Plakát Biennálé

Ecuadori Plakát Biennálé

Bodnár Dorottya, a PKE Képzőművészeti Szak volt hallgatójának kiállításra került egy projektjének két plakátja, két különböző kiállításon. Az első az Ecuador Poster Bienale 2018 as kiállítás sorozatára került be, a második pedig a Poster for kiállítására. A két plakát egy általa létrehozott szociális kampány része, ami elsősorban a gyerekek egészséges nevelésére hívja fel a figyelmet.
Gratulálunk!

11 napja

RiAP : art action | Volet 3 : Europe

RiAP : art action | Volet 3 : Europe

November 3-án a Képzőművészet Szak adjunktusa, dr. Ütő Gusztáv az Erdélyi Művészeti Központ terméből és támogatásával képviselte Romániát a RiAP : art action | Volet 3 : Europe című konferencián québecben, ahol az  "Erdély cselekményművészete 1998-2018 között" témakörben tartott előadást. Gratulálunk neki.

 

15 napja

UX DESIGN KURZUS a PKE-n

UX DESIGN KURZUS a PKE-n

Várható kezdés NOVEMBER 24. (szombat)

16 napja