Made in Partium

A nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem Művészeti Tanszéke képzőművészeti szakának három projektjét bemutató kiállítás nyílik Bukarestben

A nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem Művészeti Tanszéke képzőművészeti szakának három projektjét bemutató kiállítás nyílik:
április 3-án, szerdán 19.00 órakor a Balassi Intézet – Bukaresti Magyar Intézetben,
április 4-én, csütörtökön 18.00 órakor az UNA Galériában, Băiculești 29.

Bauhaus 100 – 2019-ben, a Bauhaus évfordulójára tematikus évet hirdetett meg a tanszék. A tematikus év kapcsán készült hallgatói munkáknak egy részét mutatjuk be. Balázs Zoltán tanszékvezető és diákjainak projektje.

A PHOTOLUDENS projekt az egyetemi hallgatók fotóműhelyben készített munkáit mutatja be. A bukaresti kiállítás során a fotográfiák formai és összefüggésbeli változásait vizsgálhatjuk egy „játékos” téren belül. Képek, melyek helyüket és helyzetüket változtathatják a néző preferenciája alapján. A PHOTOLUDENS Kovács Zoltán és diákjainak projektje.

Az Art Generator egy tehetséggondozó műhely, amely már több éve sikeresen működik a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem Művészeti Tanszékén. A bukaresti kiállításon egy válogatást mutatunk be. A közönség megismerkedhet a hallgatók reklámgrafikai alkotásaival, multimédia installációival, kísérleti filmjeivel és virtuális prezentációival. Az Art Generator Antik Sándor és diákjainak projektje.

buc kialt plakat final 01

forrás: www.partium.ro