"Tekintettel a gyepekre"

Kedves környezeti nevelés szeminárium résztvevő, Örömmel jelentjük be, hogy meghirdettük a "Tekintettel a gyepekre" kreatív pályázatunkat, kizárólag egyetemi diákok és mesterisek számára.

A pályaműveket két kategóriában lehet benevezni: állókép és mozgókép, a téma pedig a szemináriumon tárgyalt fejezetek bármelyike lehet: a gyepterületek biológiai sokfélesége, a tőlük függő gyepgazdálkodási gyakorlatok, az általuk nyújtott előnyök és javak vagy az ember kapcsolata a gyepekkel.

A határidőt meghosszabbítottuk 2022. október 15.-ig. További részletek a versenyről, a szabályok és az online jelentkezési lap itt érhető el: https://pajisti.milvus.ro/hu/projekt/verseny/ Kellemes vakációt kivánunk és reméljük, hogy ihletet éreztek majd arra, hogy esetleg mindkét kategóriában, vagy akár több pályaművel is jelentkezzetek. Ha bármilyen konkrét (szakmai)kérdésed van a választott témával kapcsolatban, október 11.-ig írhatsz az office@milvus.ro címre. PS: a szemináriumon bemutatott anyagot is elérhetővé tettük. Itt találod: https://pajisti.milvus.ro/hu/projekt/ismeretterjesztes-es-tajekoztatas/

Sok szerencsét és várjuk jelentkezéseteket! Laura Turdean

******************* Milvus Csoport Madártani és Természetvédelmi Egyesület

gyepek

forrás: mt.partium.ro