UX design kurzus

Szombaton, November 24-én 11 órakor kezdetét veszi egy majd három hónapon keresztül tartó felnőttképzés a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemen. A UX design kurzus első napja ingyenes. Megismerkedhetnek a téma fontosságával és a részletesen programmal valamint az oktatókkal. A képzést Vass Sándor (head of design, Liligo.com, Budapest) és Ercsei Zsolt (senior UX designer, Qubiz, Nagyvárad) állította össze, meghívott oktatóként Mózer Bence (UX kutató, UX studio, Budapest) színesíti a palettát.

A KÉPZÉSRŐL: UX DESIGN

(User eXperience design) grafikai tervezéshez (is) köthető folyamatosan fejlődő sikerszakma, ami a “felhasználót” előtérbe helyező tervezéssel foglalkozik. Érintjük az összes kapcsolódó területet mint: UI Design, Digital Product Design (DPD), UX Research, design-thinking, wireframe, usability tesztelés, ergonómia, prototípus készítés stb.

10 hétvégén, projekt alapú gyakorlati és elméleti képzésünkön, önállóan vagy kiscsoportokban dolgozhatsz egy mobil applikáció tervezésén. A tervezés a Design Thinking folyamatra épül, az ötleteléstől a működő prototípusig. Zárásul személyes prezentációkkal mutatjuk be a folyamatot és az eredményt.

NEKED SZÓL, HA…

embereknek tervezel grafikát (vagy bármilyen terméket) és szeretnél sikereket elérni a digitális világban is

szeretnél a legjobb nemzetközi ügynökségek és startupok közelébe kerülni, kompetens fizetésért

ha az ügyfél vagy a főnököd mondja meg, hogy milyen színeket, formákat használj

ha a szoftver- és webdesign világában régóta benne vagy és szükséged van egy kis megújulásra

ha még nem alkalmazod ezeket a fura kifejezéseket a munkád során: design system, ui pattern, reszponzív design, perszóna, usability test, user story, információs architektúra.

NEM NEKED SZÓL HA...

programozó vagy kutató tanfolyamot keresel

nem dolgoztál még grafikus tervező-programokkal

nem tudod, mi a különbség pixel és vektor között.

A kurzus díja:

PKE hallgatóknak 200 Euró

Külsősöknek 400 Euró

(Lehetőség van részletfizetésre is)

Jelentkezni a Nagyváradi PKE Művészeti Tanszék titkárságán lehet.

Városháza utca 27.

mt@partium.ro

 

https://xd.adobe.com/view/dd871e82-54da-4b0e-5b01-3d6164708e0f-abb6/screen/993c8577-28ac-4a89-9964-96b49ca7c6c6/Thank-you?fbclid=IwAR28UzEElhh-EIHTM7hrX4_TW5htwgyePpuUQtsO2yWJGCx9cA6Q940AcbQ

 

Ux Pke

forrás: mt.partium.ro